Sliten klassisk byggnad blev annonsplats för Garageportexperten

När vi förvärvade en av de klassiska fastigheterna utmed Tornbyvägen i Linköping var det många som undrade hur vi skulle kunna utveckla den tämligen nedslitna och medfarna byggnaden till något användbart. Men vi på Triofast såg direkt alla dess möjligheter. Bästa marknadsföringsläge vid Linköpings mest trafikerade väg, Tornbyvägen med tiotusen passerande fordon varje dag!

Dessutom en lagom stor byggnad byggd trots allt i gediget tegel och med en fantastisk yta som borde kunna anpassas för en mängd olika verksamheter. Vi ansåg att med hjälp av duktiga partners och entreprenörer skulle byggnaden med tomt kunna utvecklas till en riktig pärla i Triofasts fastighetsbestånd.

Så var det.

Så blev det.

“… det var inte helt lätt med byggregler och lagstiftning men vi är supernöjda med resultatet!”

Garageportexperten med huvudkontor i Linköping tyckte detsamma. Det fanns nästan bara möjligheter, inga stora bärande väggar eller nivåskillnader var deras spontana intryck. Att exponera och sälja garageportar skulle vara en egen verksamhet parallellt huvudkontorets verksamhet. Utmaningen blev att kombinera två separata verksamheter utan att för den skull skapa vattentäta skott. Kravet var att det skulle finnas utrymme för utbyte av idéer och samarbete.

Garageportexperten ville klokt nog optimera anpassningen genom att behålla entrén, fönster, elcentral och toalettutrymmen. Det sparade väldigt mycket tid och pengar. För övrigt rensades insidan på det mesta för att få öppna ochh ljusa ytor. Det var viktigt att skapa en avslappnad atmosfär i lokalen för att besökande kunder i lugn och ro skulle kunna fundera över vilken garageport de önskade.

Så var det.

Så blev det.

“Urban på Triofast var också väldigt duktig på att hålla en balans mellan att ta ansvar för bygget men ge oss fria händer att utforma lokalen efter våra behov.”

Så var det.

Så blev det.

Triofast och Garageportexperten lotsade tillsammans projektet via arkitekt, snickare, målare, elektriker, projektledare, IT-, dörr- och larmföretag. Resultate av anpassningen blev över förväntan. Teamarbetet visade prov på engagemang, yrkesstolthet och samarbetsvilja hos alla inblandade. Även de svåraste problemen löstes oftast med ett leende och alla partners gjorde verkligen allt för att hyresgästen skulle bli nöjd.

– Jag skulle verkligen vilja göra det igen säger Maria Borg, marknadschef Garageportexperten Sverige AB.

Så var det.

Så blev det.

Kontakta Triofast

Ta kontakt med oss idag så hjälper vi dig med dina lokalfrågor.

info@triofast.se
013-15 25 90