Förvaltning med fokus på hyresgästen

Triofast utvecklar, förädlar och förvaltar kommersiella fastigheter

Vårt uppdrag kan verka enkelt att beskriva i en rubrik men kräver lång erfarenhet och djup kunskap för att genomföra. Triofast äger egna fastigheter som utvecklas, förädlas och förvaltas i egen regi. Det mesta fastighetsbeståndet finns i Linköping, Mjölby och Motala. Huvudkontoret är beläget i Linköping. Kunderna verkar mestadels inom inom områdena industri, lager och handel. Triofasts medarbetare har under decennier utvecklat kompetensen att se alla spännande möjligheter i varje projekt. Dessutom har de förmågan att förmedla detta till hyresgästen. Erfarenhet, god kännedom om lokala näringslivet och känsla för kvalitet är grunden för vår framgångsrika utveckling genom åren. Det gör Triofast unikt!

Vi ser till att hyresgästerna kan fokusera på sin affär

Triofast har med framgång börjat och avslutat många fastighetsprojekt genom åren. Några har varit lite större och några lite mindre. Vi har regelbundet välkomnat nya och gamla hyresgäster till kontor, verkstäder och handelsplatser. Triofast har alltid fokuserat på att hyresgästen ska kunna lägga all kraft på sin affär och inte behöva lägga tid på fastighets- och lokalfrågor. Det ska vara enkelt att driva och utveckla verksamhet i Triofasts lokaler!

Kontakta Triofast

Ta kontakt med oss idag så hjälper vi dig med dina lokalfrågor.

info@triofast.se
013-15 25 90

Projektverksamhet i stort som smått

Triofast startade projektverksamhet med inriktning på fastigheter år 2013. Projektverksamheten inkluderar såväl mindre som större hyresgästanpassningar men även större genomgripande fastighetsutveckling och nyproduktion. Triofast ska vara en självklar partner och långsiktig aktör inom fastighetsutveckling i främst Östergötland. Triofasts affärsidé är att genom engagemang och djup kunskap förvärva, utveckla moderna, attraktiva och prisvärda verksamhetslokaler för sina kunder. Projekten genomför vi alltid tillsammans med de bästa partners och entreprenörer.

Förädling skapar bestående värden

Genom investeringar på lång sikt och med engagemang förädlar och optimerar Triofast sitt  fastighetsbestånd. Snabba beslutsvägar och lokal närvaro bidrar till djup insikt om våra hyresgästers aktuella och förändrade behov. Genom nära samarbete blir det möjligt att ta fram och erbjuda flexibla och anpassade lokallösningar. Genom detta kan vi uppfylla vårt mål: att vara en proaktiv partner som bidrar att utveckla kundens affär.

Förvaltning med hyresgästfokus

Genom en proaktiv och marknadsorienterad förvaltning med korta beslutsvägar och lokal närvaro får vi långsiktiga hyresgästrelationer. Förvaltning med kunden i fokus är självklart för Triofast. Det ger god kontakt med marknaden och gör oss proaktiva i förvaltningsarbetet. Vi slappnar aldrig av! Triofast fastighetsbestånd förvaltas av egen personal vilket är en förutsättning för att bygga långsiktiga relationer.